Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Wish Me Good Luck.
Wednesday, April 24, 2013
Helloo semua :)
rase lame jugak tak update blog last sekali publish post  tahun lepas
hahaha malas rasanya nak update maklumlah sejak "cuti ni"
semua bende malas nak buat badan dah makin membesar dah.

Alhamdulilah saya dapat tawaran temuduga untuk FAKULTI SENIBINA PERANCANGAN DAN UKUR program
AP111 - DIPLOMA PERANCANGAN BANDAR DAN WILAYAH .

Tapi rase takut jugak sebab ada ujian lukisan pastu ada ujian lisan . nasib baik lah kena lukis bentuk geomatrik (freehand) ok lagi yang tak best sekali masa ujian lisan kene speak in english dah lah 
my english so bad :( #OhMyEnglish  

Btw sempat lagi kot nak berlatih lukis dengan berlatih bercakap english :)
hahahahha

Kalau korang ade tip untuk temuduga ini jangan malu malu nak shared okey :)
wish me good luck :)
XOXO

p/s:  5.5.2013 my birthday so jangan lupe bagi hadiah hahahah :)


.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes