Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Good Bye PLKN :)
Wednesday, December 26, 2012
Blog sape ni berhabuk gile .... boleh kene asma ni hahaha
Hello semua lame juagk saye tak update blog
sekarang ni saye free sikit maklumlah baru lepas habis Spm lah
hahah
sekarang  ni menganggur je lah saye hihi kata anak Raja :D

hari happy sangat sebab saye tak dapat pergi PLKN :)

mula-mula dapat tahu masuk plkn bile kawan saye fahmi nordin dia
check ikut fon 
mase tu rase nak nangis je bile dapat tahu kene masuk plkn
hahah
 esok tu jumpe cikgu kaunseling nak tanya pasal plkn :D
Pagi tadi buat medical check up 
pastu doctor tak kasi pergi sebab saye ade 
penyakit yang tak akan sembuh :(

apa-apa pun sya tak payah pergi PLKN hahah

good luck kepade sape  yang pergi :D

Raje
Tahir 
Alif
Farhan
Anis
Amanina
Hanisa
Diana
Shahira 

good luck kau orang padan muke nanti kene kawad pastu kulit jadi hitam :D




.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes