Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

SPM Candidates 2012
Saturday, November 3, 2012
OH Mai god lame gile tak update blog dah dekat nak masuk enam bulan dah...........
Berhabuk dah blog saye :) Maklumlah nak spm kan sedar tak sedar next week dah start exam :(
Rase sedih dengan berdebar...
Sedih sebab
- Terpakse tinggalkan kawan yang awesome macam fahmi ,azeem ,fu ,suib,faris dan lain-lain*ramai sangat*
- Tak boleh nak gossip, bergaduh or ponteng dah
- Tak berlajar dah dengan cikgu yang awesome macam cikgu lalaitul cikgu harmoni cikgu najila cikgu wan z & wan a, Mr lee , Mr amba , cikgu haizue banyak lagi  lah
- Tak nak lunch bersame :(
- Tak nak ketawe macam orang gile
 arghhh banyak benda tak leh buat lepas spm hanya boleh buat dekat sekolah je :(


Spm kali ni saya target 5A's insyaallah saya boleh buat bak kata Katy Perry "
Being positive about yourself can lead you to success''

kepade semua kawan , cikgu saya minatk maaf kalau ade salah halal kan semua ilmu :)
doakan saya berjaya dalam spm :)
Good luck semua love you :)



On November 4, 2012 at 3:26 PM. AwesomeBlogger Atifah Zulkifle Said

Good Luck ;D

.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes