Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Exam is over
Wednesday, May 23, 2012

ni kali terakhir aku ambik exam mid year lepas ni aku tak ambik dah
dah dekat nak 3 minggu exam akhirnye habis jugak
yang tak best ramai yang tiru mase exam

pastu dia orang mempertikaikan kertas math aku sebab kertas math aku antara tertinggi dalam kelas
dia orang kate aku meniru tapi hakikatnye aku tak tiru pun kawan aku sorang ni meniru je
dari first day hingga last day pastu dapat result tinggi dia menunjuk 
ingat ke aku nak jelly dengan dia ke ....

btw siap sedia dengan exam percubaan saya nak tunjukan saya boleh buat :D




.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes