Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Kem Smart Ibadah
Friday, April 13, 2012
Hai semua,
lalalalalalamee juagak tak post kat blog ni '
tak de ape cite nak cerite minggu lepas kiteorang ade kem lagi
tapi kem ni best juagak sebab Terlampau bebas hahhaha

Kem ni yang cume banyak ceramah je
"BOSAN" mule-mule tak nak pergi sebab tak leh bilik
pastu kiteorang pujuk ustazah pastu bagi kiteorang tukar bilik tapi dia kate jangan bagi tahu orang
hehehe tapi aku bagi tahu juagk hakhak *jahat tak

malam tu memang best sebab boleh tidur pukul 3.00 kiteorang boleh tangkap gambar
ramai-ramai memang awesome lah :DD


hahahha muke tak laku :D









Labels:



.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes