Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Part Of Meee
Thursday, March 22, 2012
Hye guys
hari ni video katy perry keluar 
pagi tadi pergi sekolah je cakap pasal katy perry jee
sepanjang hari kat sekolah memang tak sabar nak balik sebab 
nak tengok video dia hehehe

Video dia simple walaupun rambut dia pendek still nampak cantikkk
Next week album dia keluar tak sabar nak beli lagu paling aku dalam album tu wide awake :D
lagu ni best gilee :D


p/s:esok pergi kem dengan my friends fahmi faris nazran wan afiq firdaus raje dan lain-lain harap-harap tahun ni kem tu jadi kem paling Gempak dalam hidup aku !!



On March 22, 2012 at 8:07 PM. AwesomeBlogger Iera balqis Said

awk minat gler dgn katy perry erk?? huhu..sye ckp dgn awk kan..suara katy perry mmg ohsem gler..kan3??..hehe..anyway , done follow here ! hit me back..please visit & follow my blog..please give some an ur opinion my entry..tq ^^

On March 27, 2012 at 6:47 PM. AwesomeBlogger sheikh aiman Said

minat giler kat katy perry :D

.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes