Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Holiday time :D
Friday, March 9, 2012
Haluu semua thanks sebab sudi bace blog saya :D
owh penatnye  pagi tadi jadi juru masa untuk pidato
banyak perkara yang kelakar berlaku
pastu banyak orang yang saya tak puas hati

apa apa movie tadi best gile
"John Carter" mule mule ingat ke tak best
sebab starting dia bosan giler
rase nak tido tapi bile dah lame sikit
memang best gile tapi jalan cerita dia pening sikit
nak faham dah lah kakak sebelah saye mencarut je 24jam
bodoh betol dasar kampung tak penah tengok wayang :P


P/s next week tengok cite the lorax hehehe #rutin pelajar spm

Labels:



.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes