Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Hari ni hari ape?
Thursday, March 1, 2012
"OOMGG...ape yang berlaku"*sambil garu kepala
Ape dah terjadi kat sekolah ni ???

Itu lah ayat yang terdetik dekat dalam hati kecilku hahahah
pagi tadi mase datang sekolah tibe-tibe je semue cikgu berkumpul di depan pagar sekolah
sambil tersenyum-senyum
Pelik gile sampai nak masuk sekolah saye rase takut hahah macam buat salah je ..
Rupe-rupenye hari ni hari guru penyayang
mase masuk sekolah tu semua cikgu say good morning saye rase saye ni macam katy perry yang
tengah layan peminat *perasan pulak*
mase tengah salam-salam tibe-tibe ckgu paling garang hulur tangan dekat saye...hahaha pelik
saye fikir dua kali nak salam ke tak last-last terpakse jugak salam hahaha

mase dalam kelas semua cikgu jadi baik walaupun buat salah .
bile cikgu nak marah kiteorang cakap "cikgu hari ni kan hari guru penyayang so cikgu tak leh marah hahaha"
tapi esok mesti cikgu semua jadi garang pulak haha

dah lah mase sains tadi ade perkara yang paling kelakar....pasal "gay"
tapi aku tak leh cerite lah hahaha bahaye LOL...



.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes