Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Happy Wednesday :D
Wednesday, February 22, 2012
Ya allah letihnye hari ni balik-balik je terus update blog
hari ni banyak pekare best yang berlaku tadi ade minggu bahase so banyak aktiviti yang best .
Tadi ada mini konsert kat sekolah hahaha paling gempak bile dengar peminat taylor swift menyanyi
ingat ke diaorang nyanyi lagu katy perry . kalau dia orang nyanyi lagu katy perry aku orang pertame gembire hahah
pastu dengar diaorang nyanyi lagu india haha kelakar gile :D

p/s:Btw hari ni hari yang paling best tu je nak bagi tahu hahaha




.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes