Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Hai blogger :D
Wednesday, February 15, 2012
Hello semue
Lame jugak rasenye tak bloging haha.... Maklumlah tahu ni busy sikit dengan aktiviti dekat sekolah
banyak foilo kene buat terutamenye folio seni dah lah aku tak reti lukis hahaha tapi tak ape ada orang nak
tolong buatkan hehehe senang ye hidup ini :D

Ape-ape pun tahun ni tahun paling busy paling sedih dan paling happy sekali hope tahun ni ade je kenang yang manis sebelum kiteorang semua berpecah Ya allah aku harap semua ni tak berlalu dengan cepat
sebab aku akan rindu suasana sekolah aku akan rindu gelak ketawe korang aku akan rindu segala-galanye :'(



.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes