Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Blue Hair
Tuesday, December 20, 2011
Hai semua
Entry hari ini pasal Rambut
Tak sukelah next week nak kene potong dah
Tapi kalau kumpul Panjang-Panjang pon Rase rimas gile
Saya suke tengok rambut warne biru
Sebab biru warne saya suke
Kadang-kandang ada jugak berangan nak buat warne biru
tapi bile difikir kan balik orang asia tak sesuai warne rambut
terutame orang berkulit hitam macam saya :D

Antara rambut biru yang aku suke :D
cantik rambut kesha

No Comment

Macam selena pulak aku tengok AL

Rambut Paling aku suke :DD

Katy Perry IloveU

Kan aku dah cakap kulit hilam tak sesuai Sorry :D


.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes