Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Main Tag-tag part 2:D
Sunday, November 6, 2011
Alamak kene tag lagi oleh Best Friends saya Fahmi Nordin :D
Bawah ni soalan maut dia :D Lol


Oh Tag Tag Tag :D

1.Korang selalu blogwalking tak??
Selalu jugak lah sebab nak suruh orang follow my blog..hehehe :D
tapi dia orang tak follow jugak hahahah :P
2.Korang sambil ber-BLOG, korang buat apa?
Buka Facebook And Twitter pastu cari gossip tentang KATY PERRY:D tu lah perkara wajib aku akan buat semasa berblog * cari idea untuk tulis pasal katy perry :D selain itu aku akan buka PAGE skandal aku HAHAHA terutama page AWAN :D
3.Haiwan apa yang korang suka gila?
Kucing
Hamster
Arnab
Ikan
4.Lagu apa yang korang rasa best gila dan korang memang addicted dengan lagu itu. Dan kenapa?
Thinking Of You dan i kissed a girl...lagu paling addicted gile The One That Got Away
sebab dia mencerita kan tentang hidup :"(
5.Korang rasa Hot?Market/Omey tak?
Tak Hot Tak Market Cume Comel Je kalau tak caya tanya FAHMI NORDIN :D
6.Korang rasa korang in best?
Next questions please.
7.Siapa kawan korang yang paling gempak sekali?
Banyak Gile 
* DEKAT SEKOLAH
FAHMI NORDIN 
RAJA FAIZ
MOOEIZ
ARIF
TAHIR
FARAH
FARAH II
FARIS 
AZEEM
FU
IKWAN 
IQAH
DAUS
*DEKAT BLOG/FACEBOOK
Arrissa Asmirah
Blanca Velasco Striever
Hey Shaherah
Erin Mahdzir
Faith Deschanel
Mohamad Qayyum
Sarah Vuitton
Shahira Kamil
Perry Katy Arifah
*SEDARA 

Maria Syahira 

Azuan
Adib 
DAN LAIN-LAIN
8.Warna yang korang suka?
Biru,Ungu
9.Nama cikgu yang korang suka?
Banyak tak boleh list kan nanti ada orang terasa
10.Coklat or Vanila yang korang suka?
Coklat lagi best :D
11.korang rasa annoying tak jawab soalan ini banyak banyak?
Annoying gile sebab tulah aku jawab sampai no 11 je. tak masa nak layan mak senah ni hahaha :D


Thanks tag me ohmynovella.blogspot.com





.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes