Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

2011 -The End- yesterday
Saturday, November 19, 2011
Sedihhhh,
tu je lah perkataan yang aku boleh sebut
aku sedih sebab kite tahu apa akan berlaku pada masa hadapan

aku rasa macam sekejap je sekolah,
time cuti ni bosan tak boleh buat rutin harian macam dekat sekolah

sebulan setengah ni aku terkurung je dekat rumah takde bende nak buat
bile dekat sekolah boleh lunch same-same dekat kfc
bile dekat sekolah ade je orang buat lawak
bile dekat sekolah boleh cerita bukan-bukan
bile dekat sekolah boleh mengutuk sapa-sapa yang nak
bile dekat sekolah boleh cerita pasal katy perry *bab ni paling aku suke :D


bile dekat rumah aku duduk sorang-sorang je boring :(


Gambar Last Day sekolah 2011






sorry upload gambar sikit sebab internet curi ni lembap :DD

Labels:



On November 19, 2011 at 9:29 PM. AwesomeBlogger iDa Said

selamat bercuti yer....

On November 19, 2011 at 10:37 PM. AwesomeBlogger Ryss Asmyra Said

kan? tak best la cuti sekolah ni . bukannya dapat g holiday, terperap kat rumah aje . nasib kita sama la x(

.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes