Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Tanpa Kawan Baik
Friday, July 15, 2011
Hari ini rasa bosan gile bila kawan baik aku Mohd Fahmi Nordin dgn Raja Faiz pergi Kuala Lumpur.....
Dia orang pergi lawatan sambil belajar*macam tak percaya je die orang pergi belajar hahaha....Susah nak bergossip bile tak ade kacip... nasib baik ade Azeem,Fu,Faris,Suib dgn Habeeb so tak bosan sikit ......Tapi ada perkara yang gembira tadi  lepas balik sembahyang tadi sempat bertemu dgn "A"*mesti Fahmi Nordin Jelous gile hahaha.. Lagi satu hari ni hari yang luck bagi aku apabila buat pertame kalinye aku dapat highscore mase bowling tadi *hahaha belagak gile itu pun habeeb ajar aku Thanks habeeb sayang ka..hehehe!!!!!
Tapi ada  mulut Yang puaka   tak ada insuran kate yang aku akan kalah minggu depan!!! dia ingat dia bagus sangat!!!

Oklah aku taksabar nk tunggu Fahmi dgn Raja balik...Dia orang ingat tak nak beli buah tangan kat aku....hahahaha

Best Friends Forever


.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes