Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Penyanyi malaysia nyanyi lagu katy perry !_!
Saturday, July 9, 2011
Selalu je dengar lagu katy perry sekali sekala nak jugak dengar orang lain nyanyi lagu katy perry...
Terimalah lagu firework di nyanyi kan oleh budak2 akademi fantasi ke-9 ....!!!!


 
Sebenarnya aku tak minat sangat tengok AF9 disebabkan ada lagu katy perry terpaksa lah aku tgk..hehehe :)

Ini lagu hot n cold dinyanyikan oleh alyah....!!
Aku confuse giler dia ini menyanyi ke tak..asyik menari je bila masa dia menyanyi???? 

Ni pulak lagu best friends aku suke Teenage Dreams Bunkface nyanyi..

Best pulak dengar suara bunkface....Suara dia serak-serak basah gitu!!

 Lagu ni paling best california gurls a.k.a hitz.fm Boys parody .

Walaupun lagu telah di ubahsuai sepenuhnya tapi tepat best..!! ^_^







.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes