Twitter | Facebook | Tumblr | FOLLOW (+)

Kerana cheese cake!!!!
Tuesday, July 5, 2011
Ni sebab cheese cake lah.... pagi tadi aku makan cheese cake yang semalam.....
Disebabkan lapar sangat aku makan beberape keping cheese cake... Mula-mula memang tak rasa sakit perut...So aku pergi je sekolah tanpa ragu-ragu.....

Tiba-tiba masa tengah belajar sains tu (sebenarnye aku bukan belajar pun aku berangan je hehehe) aku sakit perut  so aku pergi lah tandas masa aku masok tandas tu penuh orang pastu aku check air .... aku buka semua paip air, semue paip air tak ada air. So yang aku peliknya macam mana dia orang buang air padahal air nak basuh berak tak ada???? Dah sah dia orang tak basuh berak...hahahaha

Cikgu Bm aku suruh tadah air.... tak larat lah nak bawak dah lah nak terkeluar dah..
So aku ambik keputusan aku nak balik rumah aku...Nasib baik cepat sampai kat rumah Kalau tak mungkin aku tercirik kat sekolah hahahaha........

So pengajaran aku hari ni jangan sesekali breakfast cheese cake pagi2 bute nanti rase nak buang air besar kat sekolah...kalau tandas sekolah macam tandas klcc maybe aku masok tandas tu....ni tandas sekolah macam tandas kat rumah hantu je...!!!!

Labels:



.
Post a Comment


Myself!
Sheikh Aiman.
18 years old
Malaysia
*I love @Katyperry she's my inspiration and the hottest chick in the Music Industry!!!
I'm a #katycat and will be one FOREVER. Katy is a part of me*


My tweet


Chat box
RULES:
Please do not use harsh word!
© Layout by Taiki //Basecodes